thumb
Nieuwsbron: GVA
Categorie: Wetenschap
Gepubliceerd: Zaterdag 8 Februari 2014 om 16:55

Zaterdagnamiddag trekt de regenzone naar Duitsland weg. Nadien volgen er opklaringen, maar ook enkele buien, mogelijk met onweer. Er waait een vrij krachtige, aan zee een krachtige tot harde wind uit het zuiden tot het zuidwesten, met rukwinden van 60 tot 80 km/u. De maxima gaan van 4 graden in de Ardennen tot 9 graden elders.

Zaterdagavond is het meestal droog met opklaringen en wolkenvelden. Tijdens de nacht neemt de bewolking toe, gevolgd door regen of enkele buien. Hoog in de Ardennen valt natte sneeuw. De minima schommelen tussen 0 en 5 graden bij nog steeds een stevige zuid-zuidwestenwind met windstoten van 70 tot 80 km/u.

Zondag is het betrokken met eerst regen. Later wordt het wisselend bewolkt met enkele buien. Er staat een krachtige, aan de kust een harde wind met soms zware windstoten (tot 80 km/u). Op zee is er tijdelijk een zuidwesterstorm. In de loop van de dag wordt het minder onstuimig. De maxima bedragen 4 tot 8 graden.

Van maandag tot en met vrijdag wordt wisselvallig en vrij zacht weer verwacht, met nu en dan regen en soms ook veel wind. De middagtemperatuur schommelt rond 7 graden.

Belga

Lees het volledige artikelGerelateerd Nieuws:


Find Us On Facebook Follow Us On Twitter
1 Juni 2020
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?     [lees meer]     [akkoord]