thumb
Nieuwsbron: GVA
Categorie: Sport
Gepubliceerd: Zondag 16 September 2012 om 06:48

Waregem zit weer op het goede spoor. Na een felbevochten wedstrijd bleek het te sterk voor OH Leuven, dat zich kranig weerde. Het bekende enthousiasme van de Leuvenaars volstond deze keer niet.

Het duurde een tijdje voor er animo in de wedstrijd kwam. Waregem hield de Leuvense voorlijn goed in bedwang en prikte regelmatig tegen. De debuterende Thorgan Hazard legde aan en besloot over. Hetzelfde verging het Lendric. Ook zijn poging ging ruim over. Voor Leuven kwam het gevaar uit de tweede lijn. Van Goethem zette zich op rechts door en probeerde het met een harde lage voorzet. Sammy Bossut stond paraat. Daarop kreeg OHL de beste kans: Ibou werd diep gestuurd maar plaatste de bal een meter naast het doel.

De voor Leye ingevallen Naessens knalde iets later hard in het zijnet. Een draaibal over doel van Raymaekers en een te zwak schot van Hazard rondden een ietwat ontgoochelende eerste helft af.

Het spelbeeld veranderde nauwelijks na rust. Beide ploegen knokten voor een doelpuntje maar zonder veel succes. Een treffer van Leuven werd terecht afgekeurd wegens buitenspel. OHL kreeg het intussen steeds moeilijker om het allemaal te belopen. Waregem creëerde enkele kansen: Naessens schoot over en Hazard leverde een te zwak schot af. Leuven prikte knap tegen toen een vrije trap van Ibou door Chuka nipt naast doel werd gestuurd.

Van Geneugden gokte en bracht extra offensief materiaal in. Deze keer lukte OHL geen laat doelpunt. Het was integendeel Waregem dat loon naar werken kreeg. Delaplace zette zich op rechts door en vond voor doel Naessens die hoog links in doel raak trof. Een slotoffensief van OHL bracht geen verandering meer.

JJO

Foto: Doelpuntenmaker Jens Naessens schreeuwt het uit van geluk

Foto Belga

Lees het volledige artikelGerelateerd Nieuws:


Find Us On Facebook Follow Us On Twitter
18 September 2019
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?     [lees meer]     [akkoord]