thumb
Copyright Foto: Zie BRON
Nieuwsbron: NIEUWSBLAD
Categorie: Sport
Gepubliceerd: Donderdag 1 September 2016 om 11:00

“Ik ben nog volop informatie aan het inzamelen, ik maak mijn ploeg pas op het laatste moment bekend.” Roberto Martinez wilde, behalve dat Hazard als kapitein zeker zal spelen, zelfs geen tipje van de sluier over zijn team voor vanavond oplichten.

We mogen er echter van uitgaan dat hij zeker voor Courtois in doel kiest en – omdat hij met echte flankspelers wil spelen – voor Meunier (rechts) en Jordan Lukaku (links) als flankverdedigers. Alderweireld en Vertonghen spelen beiden wekelijks bij Tottenham en zijn de voor de hand liggende centrale verdedigers.

Op het middenveld en in de aanval is het koffiedik kijken. Nainggolan lijkt heel waarschijnlijk. Hazard speelt als aanvoerder zeker en Romelu Lukaku zou als spits die Martinez goed kent ook voor de hand liggen. Mertens is in bloedvorm bij Napoli. En kan ­Martinez om De Bruyne, in dezelfde positie als bij Manchester City, heen? Blijft de vraag: Dembélé of Witsel? Omdat Witsel door zijn transferbeslommeringen twee dagen niet trainde, zou de voorkeur weleens naar Dembélé kunnen gaan. Vanavond weten we hoe de logica van Martinez in elkaar zit.

Lees het volledige artikelGerelateerd Nieuws:


Find Us On Facebook Follow Us On Twitter
15 December 2019
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?     [lees meer]     [akkoord]