THUMB
Games with Gold voor oktober zijn bekend
Bron:9Lives / games

(27-09-2014 18:20)


Iedere maand kunnen Xbox LIVE Gold-leden genieten van enkele gratis games die aangeboden worden door Microsoft via Games with Gold. Xbox One-eigenaars kunnen van 1 tot 31 oktober met Chariot aan de slag gaan.    In tegenstelling tot de nieuwste console van Microsoft, krijgt.
THUMB
Ook Far Cry 4 wordt gebundeld met PlayStation 4
Bron:9Lives / games

(27-09-2014 13:47)


De laatste tijd krijgen we heel wat PlayStation 4-bundels naar ons hoofd geslingerd. Zo kan je op dit moment een bundel met FIFA 15 aanschaffen, is het begin oktober de beurt aan een pakket met Driveclub en mogen we binnenkort een bundel verwachten met een game van.
THUMB
NBA 2K15 #Momentous trailer
Bron:9Lives / games

(27-09-2014 13:04)


Let's play ball y'all en dat doen we natuurlijk in stijl én met stijl in NBA 2K15. Dat doen we vandaag in de NBA 2K15  #Momentous trailer. Deze laat de skills zien van enkele van de beste spelers in de NBA. Op de beat van A Tribe Called Quest's Scenario kun je kijken naar een greep.
THUMB
Assassin’s Creed Unity Experience Trailer #2 Customization & Co-op
Bron:9Lives / games

(27-09-2014 12:37)


Unity neemt ons mee naar de Parijs en dit in de jaren dat niet de koning maar wel de dokter Guillotine het straatbeeld beheerste. Er zullen dus heel wat koppen rollen in deze nieuwe game. Als je kop dan moet rollen, dan kan je er maar beter voor zorgen dat deze er op zijn best uitziet.
THUMB
Leer Far Cry 4's Pagan Min beter kennen in trailer
Bron:9Lives / games

(27-09-2014 02:20)


Dat we in Far Cry 4 te maken zouden krijgen met een sadistische psychopaat als antagonist, werd al duidelijk in de eerste trailers. De geblondeerde dictator heeft Kyrat in zijn macht en dat is niet naar de zin van iedereen.   In onderstaande trailer leren we Pagan Min een tikkeltje beter.
THUMB
Gesloten bèta van The Crew op consoles heeft een datum te pakken
Bron:9Lives / games

(27-09-2014 02:05)


Voorlopig konden enkel pc-gebruikers reeds aan de slag gaan met The Crew tijdens een gesloten bèta. Eigenaars van een console voelden zich wat in de steek gelaten en daar besloot Ubisoft iets aan te doen. De ontwikkelaar kondigde vorige maand aan dat ook PlayStation 4- en Xbox.
THUMB
Nieuwe Super Smash Bros.-bundel voor de Wii U
Bron:9Lives / games

(27-09-2014 01:37)


Volgens online retailer Amazon mogen we een Super Smash Bros.-bundel voor de Wii U verwachten. De bundel bevat de nieuwe Super Smash Bros. voor Wii U en een GameCube-controller. De console zelf zal je je dus nog apart moeten aanschaffen. De prijs van de bundel bedraagt volgens de retailer.
THUMB
Middle-earth: Shadow of Mordor krijgt reclamespot
Bron:9Lives / games

(27-09-2014 01:18)


De release van Middle-earth: Shadow of Mordor begint stilaan dichterbij te sluipen en dat is de laatste tijd duidelijk te merken. Gisteren werd er nog een nieuwe trailer vrijgegeven en vandaag ontvangt de game een korte reclamespot die ons warm moet maken voor de game.
THUMB
Nieuwe Spyro-game zal mogelijk door Insomniac gemaakt worden
Bron:9Lives / games

(26-09-2014 20:36)


In een interview met IGN werd er gepraat over Spyro, een nostalgische franchise waar het bedrijf vroeger aan werkte.   Hoewel de franchise nu in het bezit is van Activision, is het Insomniac die de paarse draak zo populair maakte. Toen er gevraagd werd of het bedrijf interesse had in het maken.
THUMB
Single player Call of Duty: Advanced Warfare langer dan vorige delen
Bron:9Lives / games

(26-09-2014 02:18)


De games uit de Call of Duty-franchise kregen al enkele keren de terechte opmerking dat de single player veel te snel voorbij is. Op een uur of zes ben je er al doorheen en zit er niets anders op om je te laten gaan in de multiplayer.   Sledgehammer Games, de studio die de ontwikkeling van.
THUMB
Far Cry 4 wordt gebundeld met PlayStation 4 en PlayStation 3
Bron:9Lives / games

(27-09-2014 13:47)


De laatste tijd krijgen we heel wat PlayStation 4-bundels naar ons hoofd geslingerd. Zo kan je op dit moment een bundel met FIFA 15 aanschaffen, is het begin oktober de beurt aan een pakket met Driveclub en mogen we binnenkort een bundel verwachten met een game van.
THUMB
‘Bethesda Behind the Scenes’ presents… The Evil Within
Bron:9Lives / games

(27-09-2014 13:12)


The Evil Within verlegt de grenzen van het horrorgenre, dat mogen we gerust zeggen. De vraag is echter waar iemand in godsnaam de inspiratie haalt voor de gruwelijke beelden die we in deze horrorgame te spelen en te zien krijgen. Is het een mix van beelden uit films, series en andere games of zijn.
THUMB
Trials Fusion DLC Welcome to the Abyss nu beschikbaar
Bron:9Lives / games

(27-09-2014 12:50)


Welcome to the Abyss, het derde deel van de zes aangekondigde DLC's voor Trials Fusion, bevat tien nieuwe tracks, 24 track-uitdagingen, vijf achievements en nieuwe objecten voor de track-editor. Als jij in het bezit bent van een Season Pass, krijg je meteen toegang tot deze aanvullende content.
THUMB
Visceral Games geeft uitleg over het uitstellen van Battlefield: Hardline
Bron:9Lives / games

(27-09-2014 02:25)


Game Director Ian Milhem van Visceral Games heeft vandaag wat uitleg gegeven over het opschorten van de releasedatum van Battlefield: Hardline. Zo vertelt hij onder meer dat EA behoorlijk wat overtuigingskracht nodig om de game uit te stellen zodat Visceral kon voldoen aan de feedback die ze van.
THUMB
Upgrade Driveclub dan toch goedkoper voor PlayStation Plus-bezitters
Bron:9Lives / games

(27-09-2014 02:15)


Even na het aankondigen van Driveclub kwam aan het licht dat de PlayStation Plus-versie niet dezelfde content als de volledige game zou bevatten. Hierop kwam redelijk wat kritiek en daarom besliste Sony om PS Plus-bezitters het spel te laten upgraden naar de volledige versie aan een voordeliger.
THUMB
PlayStation Home houdt het voor bekeken
Bron:9Lives / games

(27-09-2014 02:00)


PlayStation Home werd in 2008 gelanceerd als een virtuele wereld waar PlayStation 3-eigenaars elkaar konden ontmoeten. Iedereen kon er zichzelf heruitvinden en wat rondhangen in de uitgebreide wereld met tal van locaties, winkels en nog veel meer. Daarnaast was het eveneens mogelijk om je.
THUMB
The Evil Within krijgt een gouden gloed
Bron:9Lives / games

(27-09-2014 01:34)


Eindelijk is het zover! Bethesda heeft vandaag op hun officiële blog vrijgegeven dat The Evil Within goud gaat. Op QuakeCon had de ontwikkelaar reeds de belofte gemaakt dat de game een week vroeger zou uitkomen. Maar na het herhaaldelijk uitstellen van het spel kunnen we het je niet kwalijk.
THUMB
The Evil Within zal 40 GB innemen op PS4 en Xbox One, systeemvereisten voor pc bekend
Bron:9Lives / games

(27-09-2014 01:10)


Tegenwoordig nemen games steeds meer geheugen in van je harde schijf en ook voor de The Evil Within zal dat een aanzienlijke hap worden. Uitgever Bethesda Softworks heeft vandaag meegedeeld dat de installatie zo'n 40 gigabyte zal vergen op PlayStation 4 en Xbox One.
THUMB
Sunset Overdrive aan 900p en 30fps
Bron:9Lives / games

(26-09-2014 15:58)


Het knotsgekke Sunset Ovedrive kreeg deze week nog een heuse live-action trailer. Daaruit konden we afleiden dat het chaosgehalte van dit spel behoorlijk hoog ligt, zo hoog dat de ontwikkelaar bepaalde ontwerpkeuzes moest terugschroeven.   De uiteindelijke versie van het spel zal namelijk.
THUMB
Sherlock speurt erop los in lanceringstrailer Sherlock Holmes: Crimes & Punishments
Bron:9Lives / games

(26-09-2014 02:11)


Vanaf volgende week dinsdag kunnen we opnieuw de speurneus in ons laten gaan, want dan ligt Sherlock Holmes: Crimes & Punishments in de winkelrekken.   De Britse privédetective die de Londense politie meer dan eens zal moeten bijstaan, moet zes zaken zien op te lossen.
23 Januari 2019
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?     [lees meer]     [akkoord]