THUMB
Zohra maakt weer muziek: “Zelfs mijn eigen mama begreep het niet. Toen wist ik: yes, het is geslaagd
Bron:GVA / cultuur

(27-09-2020 05:00)


Ja, ze leeft nog. En meer dan dat. Voor het eerst in vijftien jaar heeft Zohra Aït-Fath nog eens een nummer uitgebracht. Voor de voormalige zangeres van 2 Fabiola is het een volgende stap in haar dj-carrière. En dat uitgerekend nu bijna alles weer losloopt, behalve dansen op festivals of in clubs.
THUMB
Bezittingen Michael Jackson worden geveild in New York
Bron:NieuwsBlad / cultuur

(26-09-2020 18:04)


Het veilinghuis Guernsey’s heeft bezittingen van de in 2009 overleden Amerikaanse popster Michael Jackson online te koop aangeboden. Het gaat om ongeveer vijftig items uit de nalatenschap van de zanger die enkele jaren geleden waren verworven door een fan.
THUMB
Vier generaties Planckaertvrouwen: “Het botst wel eens. Het is hier niet allemaal peace en love”
Bron:GVA / cultuur

(27-09-2020 05:00)


“Leg een kersenpitje op je buik.” De raad van mémé Clara als Iluna last heeft van haar regels. Ja, bij de Planckaerts praat iedereen over alles met iedereen. En niet alleen de vrouwenpraat, maar ook het familie­gevoel wordt over de generaties heen door­gegeven.
THUMB
Jelle Cleymans: “Sinds ik single ben, vind ik het solitaire bestaan ook best aangenaam”
Bron:NieuwsBlad / cultuur

(27-09-2020 03:00)


Hij bekeek tijdens de zomer van VTM samen met zijn kandidaten het leven door een roze bril als quizmaster in ‘De positivo’s’, pakt stilaan z’n koffers om met zijn muzikale boezemvriend Jonas Van Geel richting ‘Liefde voor muziek’ af te reizen en brengt volgende lente met Van Geel, Gert Verhulst en James Cooke hulde aan Will Tura in de musical ‘Vergeet Barbara’.
THUMB
Aanhangwagen komt los en leidt eigen leven op autosnelweg: “Dit had erg kunnen aflopen”
Bron:NieuwsBlad / cultuur

(27-09-2020 02:00)


Deze bestuurder uit het Verenigd Koninkrijk heeft maandag maar net een ongeval kunnen vermijden. Toen hij op de autosnelweg reed, passeerde er plots een losse aanhangwagen. “Gelukkig had mijn voorganger het op tijd gezien, zo kon ik ook tijdig remmen”, klinkt het geschrokken.
THUMB
Laïs verliest een bandlid, maar dat betekent niet het einde van de folkgroep
Bron:GVA / cultuur

(26-09-2020 22:18)


Laïs zal nooit meer zijn zoals het ooit was. Via een post op de Facebookpagina van de folkgroep maken Jorunn Bauweraerts en Nathalie Delcroix bekend dat Annelies Brosens na 25 jaar uit de groep stapt.
THUMB
Er zijn meer streamingdiensten dan ooit, maar wat heb je nodig om ze goed te kunnen bekijken? De gad
Bron:NieuwsBlad / cultuur

(26-09-2020 20:00)


Het aanbod abonnementsdiensten om urenlang languit in de zetel van series en films te genieten, is pas weer wat langer geworden met de komst van Disney+ en Streamz. Maar wat heeft u nu precies nodig om streamend aan de slag te gaan? Wij helpen u op weg.
28 September 2020
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?     [lees meer]     [akkoord]