thumb
Nieuwsbron: GVA
Categorie: Cultuur
Gepubliceerd: Dinsdag 8 April 2014 om 03:45

Peaches Geldof, de dochter van de Ierse zanger Bob Geldof en wijlen Paula Yates, is overleden. Dat bericht de BBC op basis van politiebronnen. Peaches werd amper 25 jaar oud. Hoe ze precies om het leven is gekomen, is nog niet bekend. Het zou om een plots overlijden gaan.

De jonge vrouw is in het Verenigd Koninkrijk een bekende figuur, op haar vijftiende begon ze colums te schrijven voor het vrouwenblad Elle en nadien ging ze aan slag als tv-presentatrice en model.

Peaches was getrouwd met muzikant Thomas Cohen, samen hebben ze twee zoontjes. Ze verloor zelf haar moeder toen ze elf jaar oud was.

Paula Yates stierf in 2000 aan een overdosis drugs.

Hoe de jonge vrouw precies om het leven kwam, is nog niet bekend. De politie van Kent werd maandagmiddag gealarmeerd over de zorgwekkende toestand van een vrouw. Even later werd ze dood verklaard, volgens een persbericht van de politie is er nog geen verklaring voor haar plotse dood.

"We zijn gebroken", zegt haar vader in een eerste reactie. "Ze was de wildste, grappigste, slimste en gekste van ons allemaal. Een prachtig kind. Hoe is het mogelijk dat we haar nooit meer zullen zien?"

Belga

Lees het volledige artikelGerelateerd Nieuws:


Find Us On Facebook Follow Us On Twitter
2 Juni 2020
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?     [lees meer]     [akkoord]