
Nieuwsbron | : GVA |
Categorie | : Cultuur |
Gepubliceerd | : Donderdag 6 Februari 2014 om 00:05 |
VTM brengt na 'Mijn Restaurant' vanaf 5 februari de nieuwe variant 'Mijn Pop-uprestaurant'. Sterrenchef Sergio Herman coacht duo's uit Mechelen, Brasschaat, Brugge, Gent en Limburg. Evi Hanssen zal het het programma presenteren en begeleidt de kandidaten tijdens hun parcours.
Lees het volledige artikel
Gerelateerd Nieuws:

Nieuwsbron:NieuwsBlad / cultuur
(05-02-2014 18:20 )
Na ‘Mijn restaurant’ brengt VTM vanaf 5 februari ‘Mijn Pop-Uprestaurant’, waarin vijf enthousiaste duo’s hun ideale horecaconcept uitwerken. Daarvoor kunnen ze rekenen op de hulp van sterrenchef Sergio Herman, die de duo’s zal coachen, en Evi Hanssen, die het programma zal presenteren.

Nieuwsbron:GVA / cultuur
(31-01-2017 22:00 )
Vanavond gaat op VTM de vierde editie van Mijn Pop-uprestaurant van start met acht duo’s. Alle acht dromen ze van een eigen restaurant, maar het programma blijkt niet altijd een springplank naar een eigen zaak. “Een eigen restaurant runnen is te zwaar”, klinkt het bij de vorige deelnemers. Een overzicht:

Nieuwsbron:NieuwsBlad / cultuur
(12-11-2015 11:00 )
Na twee geslaagde edities komt VTM volgend jaar weer aanzetten met Mijn Pop-uprestaurant. Kandidaten kunnen zich nu al inschrijven, en wellicht zal het derde seizoen in de lente op het scherm komen. Over de locaties en juryleden zal later gecommuniceerd worden, maar het staat wel al vast dat Evi Hanssen opnieuw de gastvrouw wordt.

Nieuwsbron:De Morgen / cultuur
(05-02-2014 17:52 )
Op 4 maart start het nieuwe programma van tv-chef Sergio Herman 'Mijn Pop-Uprestaurant!. VTM lanceert namelijk een variant van zijn vorige ...

Nieuwsbron:De Morgen / cultuur
(05-02-2014 17:52 )
Op 4 maart start het nieuwe programma van tv-chef Sergio Herman 'Mijn Pop-Uprestaurant!. VTM lanceert namelijk een variant van zijn vorige ...

Nieuwsbron:GVA / cultuur
(29-11-2012 17:16 )
Sterrenchef Wout Bru opent weldra een pop-uprestaurant (tijdelijke restaurant, red.) in Antwerpen. Daarvoor koos hij een pand in de Graaf van Egmontstraat op het Zuid. De officiële opening van het nieuwe restaurant is nakend, maar een definitieve datum is nog niet bekend.

Nieuwsbron:NieuwsBlad / cultuur
(17-09-2014 11:00 )
Jaro Steens, die afgelopen juni samen met zijn vriendin Hanne Verstreken het VTM-programma Mijn Pop-up-restaurant won, heeft een nieuwe job. Hij gaat aan de slag bij Centpourcent, het restaurant van topkok Axel Colonna-Cesari. Leuk detail: Cesari was destijds de eerste recensent in het VTM-programma.

Nieuwsbron:GVA / cultuur
(17-09-2014 14:32 )
Jaro Steens, die afgelopen juni samen met zijn vriendin Hanne Verstreken het VTM-programma Mijn Pop-up-restaurant won, heeft een nieuwe job. Hij gaat aan de slag bij Centpourcent, het restaurant van topkok Axel Colonna-Cesari. Leuk detail: Cesari was destijds de eerste recensent in het VTM-programma.

Nieuwsbron:NieuwsBlad / binnenland
(30-06-2015 22:01 )
Dries en Guus, de winnaars van het VTM-programma ‘Mijn pop-uprestaurant’, starten met een nieuwe zaak in Hasselt. Midden juli openen ze boven discotheek Versuz een nieuw pop-uprestaurant, waarin ze grill-gerechten zullen serveren. In het najaar zullen ze - ook tijdelijk - hun restaurant verhuizen naar Kasteel Pietersheim in Lanaken.

Nieuwsbron:GVA / cultuur
(17-09-2014 15:51 )
Jaro Steens, die in juni samen met zijn vriendin Hanne Verstreken ‘Mijn Pop-uprestaurant’ won op VTM, heeft een nieuwe job. Hij gaat aan de slag bij Centpourcent, het restaurant van topkok Axel Colonna-Cesari.

Nieuwsbron:NieuwsBlad / cultuur
(05-06-2015 08:14 )
De winnaars van het VTM-programma Mijn Pop-Uprestaurant gaan na drie maanden zwoegen en zweten eerst uitgebreid op vakantie. Ze gaan ook samen een kookboek maken en tegelijk starten met de voorbereidingen voor een eigen zaak. Dries en Guus weten al waar de nieuwe zaak zal openen, maar houden de lippen nog stijf op elkaar.

Nieuwsbron:GVA / cultuur
(05-06-2015 08:14 )
De winnaars van het VTM-programma Mijn Pop-Uprestaurant gaan na drie maanden zwoegen en zweten eerst uitgebreid op vakantie. Ze gaan ook samen een kookboek maken en tegelijk starten met de voorbereidingen voor een eigen zaak. Dries en Guus weten al waar de nieuwe zaak zal openen, maar houden de lippen nog stijf op elkaar.

Nieuwsbron:NieuwsBlad / binnenland
(10-01-2017 13:54 )
Op het Schouwburgplein is maandag begonnen met de bouw van drie tijdelijke restaurants. Het VTM-programma ‘Mijn Pop-uprestaurant’ strijkt er vanaf februari neer.

Nieuwsbron:NieuwsBlad / cultuur
(16-11-2013 02:00 )
VTM zendt volgend jaar een nieuw seizoen van Mijn Restaurant uit. Het wordt geen gewoon seizoen, de deelnemers zullen een pop-uprestaurant uitbaten. De reeks, die Evi Hanssen zal presenteren, heet dan ook toepasselijk Mijn Pop-uprestaurant.

Nieuwsbron:NieuwsBlad / cultuur
(26-05-2014 04:31 )
In de nacht van zaterdag op zondag werd het gebouw van Mijn Pop-Uprestaurant 'Wolf' op het Wilsonplein in Gent vol gekliederd met verf en slogans als 'lekker gerechje', 'beste vol-au-vent?' en 'VTM kleurt je dag'. De uitbaters van het restaurant deden dat zelf en VTM is daar niet mee opgezet. Ze begonnen het zondagnamiddag dan ook zelf op te kuisen.

Nieuwsbron:NieuwsBlad / cultuur
(20-10-2014 11:00 )
Begin dit jaar deden Barbra Van Poucke en Stefaan Van den Berghe nog mee aan Mijn Pop-Uprestaurant, maar volgend jaar opent het koppel een meeneemzaak in de Brugse binnenstad. Met hun restaurant Storm wou het in het VTM-programma niet echt vlotten en Barbra en Stefaan ondervonden aan den lijve hoe zwaar het wel was een restaurant te runnen. Ze kiezen daarom nu voor een zaak waar ze slaatjes en soe

Nieuwsbron:GVA / cultuur
(04-06-2015 23:56 )
Dé vraag die de VTM-kijker donderdagavond bezighoudt: wie wint de tweede editie van het VTM-programma ‘Mijn Pop-uprestaurant’? Ex-koppel Miguel en Liselotte van restaurant KET! in Brussel of beste vrienden Guus en Dries van Asparaguus in Hasselt? De winnaar krijgt 100.000 euro.
Nieuwsbron:De Morgen / binnenland
(24-08-2016 00:51 )
Hanne Verstreken en Jaro Steens, het koppel dat het eerste seizoen van VTM-programma 'Mijn Pop-uprestaurant' won, verkoopt zijn foodtruck en start een eigen restaurant. Dat heeft het duo aangekondigd in een Facebook-bericht. De foodtruck staat te koop op de website 2dehands.be.

Nieuwsbron:NieuwsBlad / cultuur
(24-08-2016 03:22 )
Jaro Steens en Hanne Verstreken, het jonge Brusselse koppel dat het allereerste seizoen van het VTM-programma ‘Mijn Pop-uprestaurant’ won in 2014, gaat een eigen restaurant opstarten. Dat financiert het koppel met de inkomsten van het tijdelijk uitbaten van restaurant ‘Den Druiventros’ in Antwerpen én met de verkoop van hun foodtruck.
Meest Gelezen Nieuws:
- Suikerrock stopt ermee: ‘Als het stadsbestuur geen respect meer opbrengt, dan zit je met een problee

