thumb
Nieuwsbron: GVA
Categorie: Cultuur
Gepubliceerd: Donderdag 16 Mei 2013 om 08:02

"Antwerpen, let's go", met deze kiplekkere openingszin gaf Beyoncé erin het Sportpaleis een gezonde lap op. Na het optreden, mocht organisator Greenhouse Talent trouwens aankondigen dat Beyoncé op vrijdag 31 mei opnieuw naar het Sportpaleis komt om haar geannuleerde show in te halen. De tickets voor het afgelaste concert van deze week blijven uiteraard geldig.

"Mijn dokter adviseerde me om nog niet op te treden, maar ik hou te veel van jullie om jullie in de steek te laten." Dus ging de wereldster na haar plotse opstoot van dehydratatie weer gewoon aan het werk in haar The Mrs. Carter Show.

'Bey' straalde woensdag in haar maillots, rokjes en korsetten afgezet met kristallen. Mevrouw Jay-Z dook haar imposante garderobe in voor de ene kostuumwissel na de andere. Helaas moet u ons op ons woord geloven, want de diva weert persfotografen tijdens haar wereldtournee. Toen na de Super Bowl afgelopen februari onflatteuze beelden opdoken, liep haar relatie met de visuele pers danig spaak.

Om ter hardst gillen

The Mrs. Carter Show is op Amerikaanse leest geschoeid en bijgevolg tot op de nanoseconde getimed. De choreografie van Beyoncé zit even strak als haar maillots. Terwijl ze fors op textiel bespaart, beknibbelt mevrouw Carter zeker niet op licht, videoclips of vuurwerk. De intermezzo's waarin ze zich naar het publiek richt zijn uit het mooie hoofdje geleerd. Het spelletje Om Ter Hardst Gillen zijn we ondertussen een beetje beu gespeeld. Hoewel Beyoncé met de allure van een koningin haar minutenlange ovaties in ontvangst neemt.

Toch kregen we geen routineuze Beyoncé te zien. De superster voelde zich niet te beroerd om handjes te schudden, een praatje te slaan of zelfs een kusje te delen met fans op de eerste rij. Zolang ze maar niemand besmet. Als ze dinsdag haar concert aflastte wegens oververmoeidheid, wist ze dat dipje woensdag goed te camoufleren. De soulbom ontplofte meermaals en haar enthousiasme werkte aanstekelijk. Af en toe haald la Beyoncé a capella oersterk uit om te bewijzen dat haar stembanden even indrukwekkend zijn als haar schier eindeloze benen.

Met Run the World (Girls) trapte Beyoncé een set van 25 nummers in gang. Compleet volgens alle verwachtingen brengt de hittandem Crazy in Love en Single Ladies het Sportpaleis op een hoogtepunt. Als je ervan houdt, ring het dan. Beyoncé mag je wat ons betreft door een ringetje halen.

Stefan LAENEN

Wie bestelde via Tele Ticket Service, stuurt het aantal kaarten dat hij niet wil gebruiken vóór 24 mei terug naar Tele Ticket Service, Schijnpoortweg 119, 2170 Merksem, samen met het terugbetaalformulier waarop het rekeningnummer voor terugbetaling werd ingevuld. Greenhouse Talent maakt zich sterk dat het verschuldigde bedrag enkel wordt terugbetaald aan de originele ticketbesteller. De terugbetaling kan enkele weken in beslag nemen, luidt het.

Twitter

Af te leiden aan de reacties op Twitter had Beyoncé woensdag haar ziekte goed verteerd en palmde de harten van de fans helemaal in bij haar optreden in het Sportpaleis.

YES I AM SO HAPPY, thank you for rescheduling beyonce ! I love you :))) #Beyonce #Antwerp #sportpaleis… instagram.com/p/ZWOrDUlkIv/

— They call me Rach :( (@xrachita) 15 mei 2013

Fantastische performer, uitzonderlijke zangeres.. Beyonce you really are a Queen! #Beyonce #Sportpaleis #Antwerp

— Ine Onkelinx (@IneOnkelinx) 15 mei 2013

INSANE show! #beyonce #concert #mrscarter #show #beygood #music #antwerp #love @ Antwerps Sportpaleis instagram.com/p/ZWMs0Zn8PB/

— Lucie Van Damme (@lucievd) 15 mei 2013

OMG EMERGENCY JUST CAME FOR BEYONCE BACKSAGE IN ANTWERP, WHATS GOING ON? ITS CRAZY OUT THERE

—? FEIM ?(@FeimM) 15 mei 2013
Lees het volledige artikelGerelateerd Nieuws:


Find Us On Facebook Follow Us On Twitter
17 Februari 2020
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?     [lees meer]     [akkoord]