thumb
Nieuwsbron: GVA
Categorie: Cultuur
Gepubliceerd: Donderdag 17 Januari 2013 om 22:17

Disney Interactive lanceert met 'Disney Infinity' haar meest ambitieuze spelconcept ooit. De game doet wel in alles denken aan 'Skylanders', de populaire videogame waarbij de speler fysieke speelgoedfiguurtjes via een portaal digitaal tot leven kan wekken.

Ook 'Disney Infinity' pakt uit met een portaal en verschillende spelfiguren om te verzamelen. De personages komen uit de populaire filmseries van Disney en Pixar zoals 'Toy Story', 'Cars', 'The Incredibles', 'Monster Inc.' of 'Pirates of the Caribbean'. Het grote verschil met 'Skylanders' is dat samen met het gebruikte personage ook de spelwereld verandert. Wie bijvoorbeeld met piraat Jack Sparrow speelt, komt in het decor van 'Pirates of the Caribbean' terecht. In de virtuele wereld zijn er veertig te verzamelen objecten waarmee de speler zijn spel kan personaliseren.

In elke 'speelset', gebaseerd op een verhaal, lossen spelers complexe puzzels op, gaan ze de strijd aan met de vijand en verkennen ze iconische locaties uit beroemde Disney-werelden. Intussen verzamelen ze unieke personages, voertuigen en gadgets uit elke wereld en brengen ze die onder in een virtuele Toy Box''. Spelers hebben toegang tot hun Toy Box en bouwen aan hun unieke virtuele wereld die ze zelf kunnen vormgeven.

Lees het volledige artikelGerelateerd Nieuws:


Find Us On Facebook Follow Us On Twitter
20 September 2020
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?     [lees meer]     [akkoord]