Cultuur
Ouder >> 
THUMB
Koen Buyse kondigt terugkeer Zornik aan
Bron:NieuwsBlad / cultuur

(17-09-2019 22:00)


“Zornik komt terug”, liet Koen Buyse zaterdag weten aan TV Limburg. “De band is zeker niet dood, maar ligt nu gewoon in een zeer lange slaap.” Volgend jaar bestaat de groep 20 jaar, hun laatst album ‘Blinded by the Diamonds’ is al bijna vijf jaar oud.
THUMB
‘Temptation’-Pommeline laat hele rug tatoeëren
Bron:GVA / cultuur

(17-09-2019 20:43)


Pommeline Tillière (25) is alweer een tatoeage rijker. En geen kleintje: de gewezen Temptation Island-deelneemster heeft haar hele rug onder handen laten nemen. Al is het project nog niet helemaal af.
THUMB
Brusselse agent onder vuur nadat hij werkpaard klap verkoopt
Bron:GVA / cultuur

(17-09-2019 18:30)


Een incident in de Brusselse straten van maandag gaat momenteel viraal op sociale media. Op de video is te zien hoe een agent zijn paard een klap verkoopt nadat het dier niet in de pas loopt. “Een schande”, aldus de maker van het filmpje. “Dit is gewoonweg dierenmishandeling.
THUMB
Clara Cleymans over #metoo in bedgeheimen: “Dit doet mij wenen”
Bron:NieuwsBlad / cultuur

(17-09-2019 23:55)


Clara Cleymans dook dinsdag in bed met James Cook om enkele ‘bedgeheimen’ te onthullen. De actrice bekend uit ‘Tegen de sterren op’ en ‘De Ridder’ was onder meer openhartig over haar moeilijke jeugd en haar rol als moeder. En het #metoo verhaal dat haar in een hoekje dreef.
THUMB
‘Temptation’-Pommeline laat hele rug tatoeëren
Bron:NieuwsBlad / cultuur

(17-09-2019 20:43)


Pommeline Tillière (25) is alweer een tatoeage rijker. En geen kleintje: de gewezen Temptation Island-deelneemster heeft haar hele rug onder handen laten nemen. Al is het project nog niet helemaal af. Pommeline kiest voor een tekening van Medusa, een figuur uit de Griekse mythologie die mannen doet verstenen als ze haar aankijken.
THUMB
Primeur: twee werken van Van Gogh onder de veilinghamer in België
Bron:NieuwsBlad / cultuur

(17-09-2019 19:22)


Zondag gaan in het Gentse veilinghuis Kiggen twee werken van de Nederlandse schilder Vincent Van Gogh onder de hamer. Een uitzonderlijke gebeurtenis, zelfs een primeur voor ons land.
THUMB
Celeste in AB: genoeg troeven, nu nog wat meer durf ★★★☆☆
Bron:De Morgen / cultuur

(17-09-2019 18:44)


Celeste wist de eerste minuten van haar concert in de AB geen blijf met zichzelf. Ze friemelde aan haar lange mantel, heen -en weerschuifelend, een meewarig glimlachje om de mond. Nochtans wacht de Britse een glorierijke toekomst in de r&b.
THUMB
Netflix verliest ‘The office’, ‘Friends’ en ‘The big bang theory’, maar krijgt er (voor een half mil
Bron:NieuwsBlad / cultuur

(17-09-2019 17:26)


De strijd om de kijker barst dezer dagen ook tussen de verschillende streaming-platformen volop los. Marktleider Netflix verliest met ‘The office’, ‘Friends’ en ‘The big bang theory’ drie populaire reeksen, maar telde als reactie wel een half miljard dollar neer voor de rechten op de comedyklassieker ‘Seinfeld’.
THUMB
Als liefde ook pijn mag doen en pesters krijgen lik op stuk in ‘Studio Stan’
Bron:NieuwsBlad / cultuur

(17-09-2019 17:13)


Elke avond selecteren we voor jou de interessantste programma’s op televisie. Maar als je daar je gading niet vindt, raden we ook series op Netflix en Telenet Play aan.
18 September 2019
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?     [lees meer]     [akkoord]