Cultuur
Ouder >> 
THUMB
Lil Nas X: ‘Coming-out was niet de bedoeling’
Bron:De Morgen / cultuur

(17-08-2019 16:13)


Lil Nas X was aanvankelijk niet van plan om tijdens de Pride-maand uit de kast te komen. De rapper had van jongs af aan meegekregen dat homoseksualiteit ‘nooit oké zal zijn’ en vreesde dat hij fans zou verliezen als hij zou uitkomen voor zijn geaardheid, vertelt hij in een interview met Time Magazine.
THUMB
Bo Van Spilbeeck verwelkomt “zus”: sportjournalist gaat voortaan als vrouw door het leven
Bron:NieuwsBlad / cultuur

(17-08-2019 15:34)


“Welkom aan mijn nieuwe zuster, Nicky Bandini.” Zo reageert Bo Van Spilbeeck (60) op het nieuws dat een voetbaljournalist van de gereputeerde Britse krant The Guardian zich geout heeft als transgender. Al lijkt Bandini voorbereid op negatieve reacties, wetende dat het voetbal nog een machowereld is.
THUMB
Actrice uit ‘Dertigers’ bevallen van dochtertje
Bron:NieuwsBlad / cultuur

(17-08-2019 14:36)


Actrice Kim Van Oncen (36), bekend van de Eén-serie “Dertigers”, is opnieuw mama geworden. De vader is haar partner Niels De Jonck (31), zoon van Sonja Kimpen.
THUMB
Topmodel Doutzen Kroes onder vuur om graatmagere bikinifoto
Bron:NieuwsBlad / cultuur

(17-08-2019 12:10)


Doutzen Kroes verdient al jaren de kost met haar bijzonder mooie uiterlijk en lichaam, maar het Nederlandse topmodel krijgt bakken kritiek over zich heen nadat ze een foto van zichzelf in bikini op Instagram plaatste.
THUMB
Is dit ’s werelds meest onhandige dief?
Bron:GVA / cultuur

(17-08-2019 11:00)


De politie van Columbus in de Amerikaanse staat Ohio is op zoek naar een bijzonder onhandige inbreker. Op bewakingsbeelden is te zien hoe hij van de ene blunder in de andere sukkelt. Bekijk de beelden in de video hierboven.
THUMB
Miljonair onder vuur voor video met schaars geklede modellen
Bron:GVA / cultuur

(17-08-2019 16:00)


De 52-jarige miljonair, dj, playboy en influencer Gianluca Vacchi ligt onder vuur voor een video waarin hij enkele modellen in bikini op de billen slaat. Hij zette het fragment op Instagram ter promotie van zijn nieuwste nummer ‘Mueve’, maar wordt op sociale media beschuldigd van “respectloos en vernederend” gedrag.
THUMB
Optreden Lil Kleine op Bollekesfeest afgelast
Bron:NieuwsBlad / cultuur

(17-08-2019 15:31)


Het optreden van Lil Kleine, dat vandaag om 14.30u gepland stond op het Antwerpse Bollekesfeest, moet geannuleerd worden wegens ziekte van de artiest. Dat liet de organisatie weten.
THUMB
Achtbaan raast binnenkort 20 verdiepingen naar beneden aan 145 km/u
Bron:GVA / cultuur

(17-08-2019 13:39)


Waaghalzen die van een adrenalinestoot houden, komen binnenkort aan hun trekken op ‘Kings Island’ in de Amerikaanse staat Ohio. In het pretpark wordt momenteel druk gebouwd aan ‘Orion’, een reusachtige achtbaan die zo’n twintig verdiepingen hoog is en snelheden tot 145 kilometer per uur haalt op het anderhalve kilometer lange traject.
THUMB
Thibault Christiaensen: ‘Sommigen moesten zelfs de radio afzetten. Ze konden niet naar me luisteren’
Bron:De Morgen / cultuur

(17-08-2019 11:00)


De lezer regeert! In deze reeks bedenkt ú de vragen voor bekende Belgische muzikanten. Deze week leggen we Thibault Christiaensen (24) van Equal Idiots een selectie uit uw vragen voor. Hoe gaat hij om met groupies? Was hij liever níét ros geweest?
18 Augustus 2019
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?     [lees meer]     [akkoord]