Cultuur
Ouder >> 
THUMB
Seven Tsjeven Army: ‘Ideale Wereld’ steekt draak met cd&v met lied
Bron:GVA / cultuur

(23-10-2019 15:30)


Er zijn maar liefst zeven kandidaten die Wouter Beke als CD&V-voorzitter willen opvolgen. Om ze aan u voor te stellen, nam ‘De Ideale Wereld’ zogenaamd even de communicatiedienst van CD&V over, wat resulteerde in een flitsende campagnevideo op de tonen van ‘Seven Nation Army’.
THUMB
Taylor Swift: ‘Ik ben er nu wel achter dat niemand ongeschonden door het leven gaat’
Bron:De Morgen / cultuur

(23-10-2019 15:00)


Taylor Swift, nog altijd maar 29, is een van de best verkopende artiesten aller tijden – dat zeggen wij niet, maar mensen die netjes lijstjes bijhouden: ze heeft al vijftig miljoen platen aan de man gebracht. En nu is Lover uit, nummer zeven, waarop ze het zwarte leer van Reputation heeft ingeruild voor stemmig roze.
THUMB
Seksuele toespelingen, flaters en ongemakkelijke gasten: onze tv-watcher zag én fileerde de nieuwe t
Bron:NieuwsBlad / cultuur

(23-10-2019 11:45)


Verwarring. Opperste verwarring. Dat is het gevoel dat bij onze tv-watcher overheerst na het kijken van ‘Wat een dag’. De nieuwe talkshow van VTM is een richtingloze sneltrein die aan het einde, met het overlijden van Marieke Vervoort, zelfs ongemakkelijk werd.
THUMB
E.T.’s Elliott gearresteerd voor dronken rijden
Bron:NieuwsBlad / cultuur

(23-10-2019 08:38)


Kindsterretje Henry Thomas is ondertussen 48, hij speelde Elliott in de absolute kaskraker E.T. the Extra-Terrestrial. Thomas werd gearresteerd op dat hij dronken achter het stuur werd aangetroffen.
THUMB
Grote fusie in boekenland: Jommeke en Suske & Wiske voortaan bij dezelfde uitgever
Bron:De Morgen / cultuur

(23-10-2019 16:04)


De uitgeverijen Standaard Uitgeverij en Ballon Media gaan fuseren. Dat meldt Standaard Uitgeverij op zijn website. Met de nieuwe joint venture ontstaat de grootste uitgever in Vlaanderen en belangrijkste Nederlandstalige stripuitgever in de Benelux, klinkt het.
THUMB
Vrouw haalt duizelingwekkend wereldrecord: klimt 15 meter hoog in amper 7 seconden
Bron:GVA / cultuur

(23-10-2019 11:30)


Een Indonesische snelklimster heeft in China een duizelingwekkend wereldrecord neergezet. Ze klom als eerste vrouw ooit een muur van vijftien meter op in minder dan zeven seconden. Bekijk in de video hierboven hoe behendig ze de hoge klimmuur opklautert alsof het niets is.
THUMB
‘Mensen die zeggen dat ze nergens spijt van hebben, geloof ik niet’
Bron:De Morgen / cultuur

(23-10-2019 10:00)


De golfslag van ‘Zoutelande’ is gaan liggen. Maar het blijft niet windstil na die monsterhit met Bløf. Geike zorgt met haar tweede soloplaat Lost in Time opnieuw voor deining.
THUMB
‘Yeah but no but...’: Britse kranten cynisch na nieuwe brexitnederlaag van premier Johnson
Bron:De Morgen / cultuur

(23-10-2019 09:08)


Met een typisch Brits gevoel voor humor hebben de Britse ochtendkranten gereageerd op de nederlaag van premier Boris Johnson, gisteravond in het Lagerhuis. Dat stemde Johnsons tijdschema voor brexitwetgeving weg, waarmee een scheiding met deal op 31 oktober nu onhaalbaar lijkt.
24 Oktober 2019
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?     [lees meer]     [akkoord]