Cultuur
Ouder >> 
THUMB
Spaargeld van Hot Marijke raakt op: “Ze zouden prostitutie opnieuw moeten verbieden”
Bron:NieuwsBlad / cultuur

(28-10-2020 15:32)


Sinds juni is prostitutie in ons land opnieuw toegelaten, maar Hot Marijke besloot om niet meer te werken omwille van het coronavirus. Hierdoor raakt haar spaargeld op. “Ik ben ten einde raad”.
THUMB
Misbaksels, vallende taarten en vuur vattende ovens: de beste ‘Bake off Vlaanderen’-fails op een rij
Bron:NieuwsBlad / cultuur

(28-10-2020 15:08)


Vanavond start het nieuwe seizoen van ‘Bake off Vlaanderen’. De drie voorbije seizoen zijn er heel wat fails die zich voordeden in de baktent. Wij zetten de beste voor je op een rijtje!
THUMB
Dimi Dumo verantwerpst dEUS-hit
Bron:GVA / cultuur

(28-10-2020 19:00)


Niks kan veurbij gon, zingt Dimi Dumo. Met die opmerkelijke bewerking van de dEUS-klassieker Nothing Really Ends, in een reggaejasje en Antwerps dialect, vangt de vijftiger momenteel aandacht voor zijn allereerste soloalbum.
THUMB
Reporter wordt vlak voor live-uitzending uit onverwachte hoek aangevallen
Bron:NieuwsBlad / cultuur

(28-10-2020 16:31)


Het leven van een verslaggever is niet altijd een pretje. Om informatie rechtstreeks in een nieuwsuitzending mee te geven, staan ze in weer en wind buiten of bevinden ze zich in benarde situaties. Maar zelfs als het mooi weer is en er rondom niks gebeurt, loert het gevaar om de hoek.
THUMB
Personeel UZ Brussel voert actie op het dak: “Doe wat nodig is en help ons om dit de baas te kunnen”
Bron:NieuwsBlad / cultuur

(28-10-2020 15:50)


De personeelsleden van het UZ Brussel voeren woensdag actie vanop het dak van het Brusselse ziekenhuis. Ze roepen de bevolking, politici en wetenschappers op het coronavirus te stoppen en niet te dralen, discussiëren of te minimaliseren. “We houden deze actie niet toevallig om vijf over twaalf”, aldus de CEO van het UZ Brussel, Marc Noppen.
THUMB
Bake off Vlaanderen is terug: bekijk hier de eerste beelden
Bron:NieuwsBlad / cultuur

(28-10-2020 14:51)


Ook de witte baktent ontsnapt niet aan de wereldwijde coronapandemie... Slechts 1 man kan de rust en vrede terugbrengen in Bake Off-land.
29 Oktober 2020
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?     [lees meer]     [akkoord]