Cultuur
Ouder >> 
THUMB
Ongeval op drukke weg, schuldigen worden snel gevonden maar toch gered...
Bron:GVA / cultuur

(18-06-2019 11:48)


Brokken op een drukke weg in Rusland. De verantwoordelijken? Een mama eend en een troep kuikentjes die wilden oversteken. Terwijl de betrokkenen gesticulerend naar elkaar staan de wijzen, gaan de eendjes ervandoor, en worden ze na wat moeite door andere bestuurders uiteindelijk in de graskant gezet.
THUMB
Tamara, vrouw van Pieter Aspe: ‘Pieter zei na één week: ‘Trouw met mij.’ Ik dacht: wat zegt die nu?’
Bron:De Morgen / cultuur

(18-06-2019 11:00)


Na de dood van Bernadette in 2016 bleef er van Pieter Aspe weinig meer over dan een hoopje ellende. Hij stopte met schrijven en verwachtte niks meer van het leven. Drie jaar later heeft hij drie nieuwe boeken uit, heeft hij een uitgeverij uit de grond gestampt en een bommetje onder de Boekenbeurs gegooid, en staat hij op elke foto te glunderen.
THUMB
Vlaming gaat viraal met excuses van Jon Snow
Bron:GVA / cultuur

(18-06-2019 10:11)


Een Vlaamse Youtuber, Jonas Van Boxtael, heeft een hit gescoord op het internet. Zijn video waarin Jon Snow van de serie ‘Game of thrones’ zich ‘excuseert’ voor het belabberde laatste seizoen, heeft intussen meer dan 1.600.000 views te pakken.
THUMB
Vincent Banic na vertrek Bab Buelens bij ‘Familie’: “Ik mis haar superhard”
Bron:NieuwsBlad / cultuur

(18-06-2019 09:36)


Het vertrek van Bab Buelens uit het VTM-programma ‘Familie’ slaat wonden. Niet in het minst bij acteur Vincent Banic, die zijn beste maatje zag verdwijnen.
THUMB
Pascal Braeckman moet zichzelf noodgedwongen heruitvinden: “Het is een drama”
Bron:NieuwsBlad / cultuur

(18-06-2019 09:21)


De televisiesector kampt met de nodige problemen: teruglopende reclame-inkomsten, minder subsidies, kleinere budgetten, en moordende concurrentie onder de Vlaamse productiehuizen. In ‘Dag Allemaal’ doen producenten als Bruno Wyndaele (De Filistijnen) en Tim Van Aelst (Shelter) vandaag hun beklag, maar de crisis maakt ook onverwachte slachtoffers: zo moet de bekende klankman Pascal Braeckman zichzelf naar eigen zeggen “heruitvinden”.
THUMB
Lana Del Rey kiest Tamino als voorprogramma
Bron:De Morgen / cultuur

(18-06-2019 12:36)


Leuk nieuws voor Tamino. De 22-jarige Belgisch-Egyptische muzikant zal op 22 juni het voorprogramma verzorgen van Lana Del Rey (33) in Dublin. De Amerikaanse koos hem zelf uit.
THUMB
Lana Del Rey vraagt Tamino als voorprogramma
Bron:GVA / cultuur

(18-06-2019 12:00)


Alweer krijgt Tamino (22) lof van een klinkende naam: niemand minder dan de Amerikaanse superster Lana Del Rey (33) noemt zichzelf een fan.
THUMB
Bella Hadid verontschuldigt zich voor politieke tweet
Bron:NieuwsBlad / cultuur

(18-06-2019 11:22)


Topmodel Bella Hadid heeft zich op Twitter verontschuldigd voor een racistisch bericht dat ophef veroorzaakt in het Midden-Oosten.
THUMB
Toekomst van Samson krijgt stilaan vorm: wordt Viktor Verhulst het nieuwe ‘Gertje’?
Bron:NieuwsBlad / cultuur

(18-06-2019 09:49)


Spreken we straks na al die jaren niet meer van ‘Samson & Gert’, maar van ‘Samson & Viktor’? Het zou zomaar kunnen, als we Gert Verhulst mogen geloven. De Studio 100-baas laat dinsdag in Story weten dat zijn zoon hem best wel eens zou kunnen opvolgen als het baasje van de beroemdste hond van het land.
THUMB
Hilarisch! Supporters Eendracht Aalst nemen loopje met deze lijnrechter
Bron:GVA / cultuur

(18-06-2019 09:33)


Leuke beelden vanop de Legends Game van Eendracht Aalst van het voorbije weekend. Oud-spelers van Aalst en Anderlecht namen het tegen elkaar op. Maar de meeste aandacht ging naar deze arme lijnrechter, die wel heel nauwlettend in het oog werd gehouden door de supporters van Eendracht Aalst.
THUMB
Jasmine Vangrieken vindt opnieuw de liefde
Bron:NieuwsBlad / cultuur

(18-06-2019 07:29)


Jasmine Van Grieken heeft opnieuw de liefde gevonden: de voormalige echtgenote van ex-wielrenner Johan Vansummeren kondigde het heuglijke nieuws maandagavond aan op Instagram.
THUMB
‘Men in Black: International’: aardige sequel met obligate sterke vrouwen ★★★☆☆
Bron:De Morgen / cultuur

(18-06-2019 06:30)


In tijden waar elke franchise een doorstart móét maken, stond het in de sterren geschreven dat ook Men in Black nog eens zou passeren. En dat doet het aardig. Met obligate sterke vrouwen en de nodige knipogen naar de popcultuur.
18 Juni 2019
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?     [lees meer]     [akkoord]