Cultuur
Ouder >> 
THUMB
Van metal naar Tomorrowland: onze reporter dompelt zich onder in glitter, bloemen en een streepje bl
Bron:NieuwsBlad / cultuur

(20-07-2019 18:57)


Stevig gitaarwerk en harde metalen, daar wordt onze reporter Eva De Poorter (27) intens gelukkig van. Het liefst nog in combinatie met een engelachtige vrouwenstem. Maar op Tomorrowland ruilt ze de rock ’n roll, bandshirts en zwarte jeans even in voor de glitter, glamour en een streepje bloot uit het wonderland van de elektronische muziek.
THUMB
Paris Hilton maakt acte de presence op de Main Stage van Tomorrowland tijdens set van dj Mattn
Bron:GVA / cultuur

(20-07-2019 18:00)


Fans van dj Mattn, alias mevrouw Dimitri Vegas, werden op een extraatje getrakteerd. Na een valse start waarbij de set van Mattn al na enkele minuten even uitviel, trok de Leopoldburgse vriendin en realityster Paris Hilton mee op het podium.
THUMB
Oeps: Paris Hilton vergist zich en komt pas zondag naar Tomorrowland
Bron:NieuwsBlad / cultuur

(20-07-2019 15:30)


Nog geen Paris Hilton (38) op Tomorrowland. De Amerikaanse erfgename zou zaterdag al afzakken naar Boom zowel Dimitri Vegas & Like Mike als MTTN te vergezellen tijdens hun dj-sets. Maar door een vergissing in haar agenda komt Hilton pas zondag.
THUMB
7 tips voor tweede dag Tomorrowland: even geen dj’s met Oscar and the Wolf en knallen op jaren 90-hi
Bron:GVA / cultuur

(20-07-2019 14:45)


Dag twee van ’s werelds grootste dancefestival. Zestien podia, meer dan honderd dj’s en een liveoptreden op het programma vandaag. Ben je nu al wat vermoeid van de eerste festivaldag en heb je geen zin meer om het programma uit te pluizen? Geen nood, wij lijsten de zeven niet te missen acts van de dag op.
THUMB
De culturele zomer van Freya Piryns: ‘Er mag op reis ook nog tijd zijn om na te denken’
Bron:De Morgen / cultuur

(20-07-2019 13:35)


Cultuur hoort bij de zomer. Daarom peilt De Morgen elke dag naar de cultureel verantwoorde vooruitzichten van interessante figuren. Vandaag: Groen-politica Freya Piryns.
THUMB
Man steekt voor op toilet tijdens festival, maar dat komt hem duur te staan
Bron:GVA / cultuur

(20-07-2019 12:51)


Een rij wachten aan een toilet zonder schroom voorbijsteken? Dat doe je beter niet met deze jongeren in de buurt. Op het TRNSMT-festival in het Schotse Glasgow namen ze op erg brute wijze wraak door het mobiele toilet omver te duwen terwijl de persoon erin zat.
THUMB
Dimitri Vegas & Like Mike broeden op eigen restaurantketen
Bron:NieuwsBlad / cultuur

(20-07-2019 18:30)


Ze hebben dit jaar voor het eerst een eigen pitakraam op Tomorrowland. Maar Dimitri Vegas (37) en Like Mike (33) broeden op nog grotere culinaire plannen. De dj-broers willen hun eigen restaurant openen in Antwerpen en dromen van een keten. Hun Griekse roots staan centraal.
THUMB
Donald Trump wil bekende rapper vrij krijgen door borgsom zelf te betalen
Bron:NieuwsBlad / cultuur

(20-07-2019 18:08)


De Amerikaanse president Donald Trump heeft de Zweedse premier Stefan Löfven opgebeld om zijn landgenoot en rapper A$AP Rocky vrij te krijgen. De man zit al even in een Zweedse cel op verdenking van mishandeling, maar Trump wil gerust persoonlijk de borgsom betalen, zei hij.
THUMB
Onze streaming- en kijktips voor vanavond: dit mag u niet missen
Bron:De Morgen / cultuur

(20-07-2019 17:37)


Elke dag tipt de tv-redactie van De Morgen de beste en meest opvallende programma’s van de dag en ontdekkingen op Netflix, Play More en co. Het volledige overzicht van de ‘gewone zenders’ vindt u in de tv-gids van De Morgen.
THUMB
Studenten maken radio voor Tomorrowland One World Radio: “Hopen hier op een vast contract”
Bron:GVA / cultuur

(20-07-2019 16:21)


In februari lanceerde Tomorrowland een eigen digitaal radiostation, One World Radio. Tien studenten journalistiek van de Antwerpse AP Hogeschool mogen nu gedurende de twee festivalweekends radio maken voor dat station. “Een unieke kans, want mijn d
THUMB
Regen en hagel op Tomorrowland, maar ‘People of tomorrow’ feesten verder
Bron:NieuwsBlad / cultuur

(20-07-2019 15:30)


De beloofde plensbui kwam er wel degelijk tijdens de tweede middag van Tomorrowland. Maar de bezoekers trokken er zich geen zier van aan. In hun mooiste en gekste outfits trotseerden de ‘People of tomorrow’ de korte storm en stonden ze een half uurtje later alweer kurkdroog te feesten onder een opgeklaarde lucht aan de Main Stage.
21 Juli 2019
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?     [lees meer]     [akkoord]