Cultuur
Ouder >> 
THUMB
Nachtshifts komen behoorlijk zwaar aan voor Julie Van den Steen in ‘Een echte job’, maar dan is daar
Bron:NieuwsBlad / cultuur

(30-09-2020 03:00)


Julie Van den Steen (28) beleeft intense momenten in ‘Een echte job’ wanneer ze voor het eerst een bevalling meemaakt. “Ik kreeg overal kippenvel.”
THUMB
Karl Vannieuwkerke keert voor Ronde van Vlaanderen terug met ‘Vive le vélo’, opnieuw samen met Astri
Bron:NieuwsBlad / cultuur

(30-09-2020 03:00)


Vive le vélo komt terug in de week van 12 oktober, en dat naar aanleiding van de Ronde van Vlaanderen. Karl Vannieuwkerke maakt van maandag tot donderdag vier afleveringen van de wielertalkshow, telkens vanop een andere locatie in Vlaanderen. Elke aflevering schuiven er drie gasten aan om over hun passie voor de koers te praten.
THUMB
BINNENKIJKEN. Op zoek naar een gerenoveerde hoeve? Droom weg bij deze topaccommodaties uit West-Vlaa
Bron:NieuwsBlad / cultuur

(29-09-2020 21:25)


Yannick, Charles en Sabrina zetten hun zoektocht naar de perfecte woonst in Huizenjagers verder. Het is miljoenenweek en dinsdag worden charmante hoeves voorgesteld. De één heeft een zwembad ter beschikking en de ander heeft plaats voor liefst zes slaapkamers.
THUMB
Junior Planckaert vindt de liefde bij Shana, die straks ook opduikt in ‘Château Planckaert’
Bron:NieuwsBlad / cultuur

(30-09-2020 03:00)


Zijn hele familie hielp hem onderhand zoeken naar een lief, maar hij klaarde de klus zelf: Junior Planckaert (28) is van ’t straat. Niet met een Française, overigens, maar met de Vilvoordse Shana. Zij zal over enkele weken ook te zien zijn in ‘Château Planckaert’ op Eén.
THUMB
Kamal Kharmach helpt bedrijven in nood in ‘Andermans zaken’: “Eerste reactie was vaak: die komiek we
Bron:NieuwsBlad / cultuur

(30-09-2020 03:00)


Op school noemden ze hem al ‘den boekhouder’. Een slordige vijftien jaar later is hij nog steeds bezeten van cijfertjes en statistieken. ’s Avonds is Kamal Kharmach (28) comedian, maar overdag maakt hij Antwerpse studenten wegwijs in de bedrijfseconomie.
THUMB
Man vestigt met 65 kilometer per uur een wereldrecord... in een vuilnisbak
Bron:NieuwsBlad / cultuur

(30-09-2020 02:00)


Snelheidsduivel Andy Jennings (28) neemt geen genoegen met een blitse bolide om met hoge snelheden over de weg te vliegen. De Britse ingenieur transformeerde een vuilnisbak in een racewagen om een wereldrecord te vestigen. Hij snelde met meer dan 65 kilometer per uur over het tarmac en komt daarmee in het Guinness Book of Records.
THUMB
‘Fantastic Beasts’ krijgt spin-off met Jude Law als Perkamentus
Bron:De Morgen / cultuur

(29-09-2020 19:24)


Het ziet ernaar uit dat Jude Law (47) zijn eigen ‘Fantastic Beasts’-reeks krijgt op het streamingplatform HBO Max. Die wordt gebaseerd op zijn personage uit de films: een jonge versie van professor Perkamentus.
THUMB
Schrijver Aster Berkhof (100) overleden
Bron:De Morgen / cultuur

(29-09-2020 18:10)


Aster Berkhof, pseudoniem voor Louis Van Den Bergh en jarenlang een van Vlaanderens meest gelezen auteurs, is overleden. Dat bevestigt Vlaams minister-president Jan Jambon op Twitter. Berkhof brak in 1949 door met de roman ‘Veel geluk, professor!’ en schreef in totaal maar liefst 101 boeken.
30 September 2020
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?     [lees meer]     [akkoord]